Antena Meniu Search
x

Un copil de 3 ani, găsit mort în apele Dunării. Fusese dat dispărut, duminică, dintr-un magazin din Mahmudia

Un copil de 3 ani care a dispărut duminică seara dintr-un magazin din Mahmudia, județul Tulcea, a fost găsit, luni, mort în apele Dunării, la 30 de metri distanță de locul dispariției. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.  

de Redactia Observator

la 14.08.2023, 12:30

Un copil de 3 ani, găsit mort în apele Dunării. Fusese dat dispărut, duminică, dintr-un magazin din Mahmudia
Imagine ilustrativă

Polițiștii din Mahmudia au fost sesizați duminică despre dispariția unui copil în vârsta de 3 ani dintr-un magazin din localitate.

A fost constituită o echipă operativă cu lucrători ai Serviciului de Investigaii Criminale, Secția 1 Poliție Rurală Tulcea și Postul de Poliție Mahmudia, care au căutat copilul, cu sprijinul salvatorilor ISU.

Pentru că acesta nu a fost găsit, duminică au avut loc noi căutări, cu sprijinul echipei de scafandri din cadrul ISU Tulcea și ISU Brăila.

Astfel, a fost identificat corpul minorului, in apele fluviului Dunărea, Brațul Sfântul Gheorghe, la o distanta de aproximativ 30 de metri în aval față de locul unde a fost văzut ultima dată. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un copil de 3 ani, găsit mort în apele Dunării. Fusese dat dispărut, duminică, dintr-un magazin din Mahmudia