Antena Meniu Search
x

Video Un copil de 3 ani s-a înecat în râul Putna, sub privirile mamei sale. A alunecat de pe un pod iar curenţii l-au dus la un kilometru distanţă

Un copil de numai 3 ani şi-a pierdut viaţa, după ce s-a înecat într-un râu din localitatea Putna. Vă avertizăm, urmează detalii care vă pot afecta emoţional. Copilul era însoţit de mama sa şi cei doi fraţi, tot minori, şi voiau să traverseze râul pe o punte din lemn.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 21.06.2023, 14:28

Vezi și

Copilul de 3 ani se afla împreună cu mama sa şi cu 2 fraţi şi cu toţii ar fi intenţionat să traverseze râul Putna trecând peste o punte de lemn, cel mic însă a alunecat şi a căzut în apă şi a fost imediat luat de curenţii puternici.

Mama a reuşit să strige după ajutor iar câţiva localnici au pornit imediat în căutarea copilului. L-au găsit la un kilometru şi jumătate distanţă, inconştient. După un apel la 112 în zonă au fost direcţionaţi de urgenţă salvatorii, inclusiv un elicopter SMURD, însă manevrele de resuscitare nu au avut efect.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac cecetări pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Un copil de 3 ani s-a înecat în râul Putna, sub privirile mamei sale. A alunecat de pe un pod iar curenţii l-au dus la un kilometru distanţă