Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un copil de 4 ani a căzut într-un canal adânc de 6 metri, într-un parc din Buzău. Nenorocirea s-a petrecut sub ochii părinţilor

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, după ce duminică un copil în vârstă de 4 ani a căzut într-un canal cu o adâncime de aproximativ 6 metri.

de Redactia Observator

la 23.07.2024 , 09:26

- Shutterstock

Potrivit IPJ, în urma cercetărilor desfăşurate la faţa locului, copilul ar fi căzut într-un canal, în timp ce se juca în parc.

"La data de 21 iulie, poliţiştii din Buzău au fost sesizaţi cu privire la faptul că un copil a căzut într-un canal situat într-un parc din municipiul Buzău. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că este vorba despre un minor, de 4 ani, care, în timp ce s-ar fi jucat în parc, în prezenţa părinţilor, ar fi căzut într-un canal. Minorul a fost evaluat de echipajele medicale, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul", a transmis IPJ Buzău.

Ancheta va urma să stabilească în ce condiţii a avut loc accidentul. "Copilul în vârstă de aproximativ 4 ani a fost extras din cămin (adâncime aproximativ 6 m, diametrul 70 cm), conştient, cu traumatism membru superior stâng. Ulterior a fost preluat şi transportat la UPU Buzău de către ambulanţa SAJ", preciza ISU la momentul producerii incidentului. 

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Un copil de 4 ani a căzut într-un canal adânc de 6 metri, într-un parc din Buzău. Nenorocirea s-a petrecut sub ochii părinţilor