Antena Meniu Search
x

Un copil de 4 ani a murit după ce a căzut într-un bazin cu Tomoxan, un insecticid extrem de puternic

de Redactia Observator

la 04.04.2022, 16:09

paramedici SMURD
Un copil de 4 ani a murit după ce a căzut într-un bazin de Tomoxan, un insecticid extrem de puternic - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Un copil în vârstă de patru ani din judeţul Braşov a murit după ce s-a înecat, luni după-amiază, într-un bazin în care se afla Tomoxan, un insecticid puternic folosit pentru despăducherea oilor. Echipajul medical de prim-ajutor trimis la faţa locului a încercat să îl resusciteze, însă fără succes.

Tragedia s-a produs la o fermă din localitatea Ticuşul Nou, unde copilul în vârstă de aproximativ 4 ani a fost găsit înecat într-un bazin cu tomoxan, transmite ISU Braşov, potrivit news.ro

La fata locului s-au deplasat două echipaje SMURD, o un echipaj a Serviciului de Ambulanţă Judeţean si totodată a fost alertat şi elicopterul SMURD de la Târgu Mureş. "Copilul se află în stop-cardio respirator şi i se aplică manevre de resuscitare de către personalul medical", a precizat, inițial, sursa citată. 

Alte trei fetițe din Brașov au murit, anul trecut, după ce au fost spălate cu Tomoxan

În luna mai a anului trecut, trei fetiţe, surori, de 7, 8, respectiv 9 ani din localitatea braşoveană Ungra au murit după ce mama lor a încercat să le scape de păduchi folosind Tomoxan, o substanţă antiparazitară folosită la spălatul oilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un copil de 4 ani a murit după ce a căzut într-un bazin cu Tomoxan, un insecticid extrem de puternic