Antena Meniu Search
x

Video "Un copil de 4 ani a rămas fără tată". Un tânăr din Huși, viitor mire, a murit înjunghiat. Hoții au intrat peste el în casă ca să-i fure banii de nuntă

Jaf terminat cu o crimă, la Huşi. Doi tineri care urmau să se căsătorească s-au trezit cu hoţii în casă. Unul dintre ei a luat un cuţit şi l-a înjunghiat pe viitorul mire. A murit câteva ore mai târziu la spital. Victima s-a întors din Germania şi agresorii bănuiau că avea o sumă importantă de bani pentru nuntă. Atacatorii au fost prinşi de poliţie şi reţinuţi pentru 24 de ore.

de Redactia Observator

la 17.09.2022, 21:24

Vezi și

Nicuşor a fost trezit, la miezul nopţii, de logodnica lui. Tânăra şi-a dat seama că mai este cineva în casă cu ei. Hoţii au profitat că cei doi locuiau la parter şi s-au strecurat pe geamul din baie. Ca să-şi protejeze fiul care dormea, bărbatul de 29 de ani a încercat să-i scoată din locuinţă. La uşa apartamentului însă, unul dintre hoţi, înarmat cu un cuţit luat chiar din bucătăria victimei, l-a înjunghiat de mai multe ori. 

Andreea, logodnica victimei: Au intrat în casă peste noi! Prin geamul de la baie. 

Reporter: Ce-aveau de împărţit? 

Andreea: N-aveau. Nici măcar nu ne cunoşteam. 

Pe acelaşi subiect

În timp ce hoţii s-au făcut nevăzuţi, disperată, tânăra a chemat salvarea. A fost ultima dată când şi-a mai văzut viitorul soţ viu. 

Daniel Ungureanu, SAJ Vaslui: La locul solicitării s-a trimis o ambulanţă cu asistent medical, din substaţia Huşi, care a găsit victima inconştientă, instabilă hemodinamic, în şoc hemoragic şi cu multiple plăgi înjunghiate dispuse pe tot corpul. 

Nicuşor a murit, pe masa de operaţie, câteva ore mai târziu. 

Andreea, logodnica victimei: Un copil de patru ani a rămas fără tată. 

Suspecții, identificați rapid

Suspecţii au fost identificaţi rapid. Hoţii ar fi doi fraţi de 30 şi 31 de ani, cunoscuţi scandalagii în zonă. 

Reporter: Dar ce-ai avut cu el? 

Suspect: Dar eu nu am făcut, fratele meu! El o intrat prima dată 

Reporter: Şi ce-ai făcut? 

Suspect: Şi ăla a început să sară la el 

Reporter: Şi dup-aia ce-aţi făcut? 

Suspect: Am plecat acasă. 

Reporter: L-aţi înţepat? 

Suspect: Eu, nu. Fratele meu. 

Reporter: Cu ce? 

Suspect: Cu un cuţit! 

Ar fi căutat bani. Ştiau că Nicuşor se întorsese de câteva zile de la muncă din Germania, iar peste o săptămână urma să aibă cununia civilă cu iubita lui. 

Andreea, logodnica victimei: Ei ştiu că în general eu locuiesc singură, cum el lucrează în Germania. Cel mai probabil, au venit, au intrat cu cuţitul s-au gândit că o să mă sperii şi o să le dau banii şi aia o să fie. 

Azi, unul dintre suspecţi, a fost adus la blocul unde locuia victima, pentru reconstituire. 

Reporter: Ce s-a întâmplat? Ce ai avut cu el? 

Suspect: Nu, nu eu, fratele meu, doamnă! 

Bărbatul care ar fi lovit cu cuţitul a făcut deja închisoare pentru ameninţare şi furt calificat. El a furat o bicicletă şi a ameninţat cu incendierea şi cu violul familia unui preot. Eliberat anul trecut din penitenciar, tânărul a făcut rost de uniforme de medic, ambulanţier SMURD şi poliţist şi se plimba deghizat prin oraş. Se lăuda cu isprăvile pe TikTok. 

BărbatEl a mai lucrat cu mine. L-am luat vreo două zile la treabă. Am zis că e băiat cuminte, chiar muncea, era muncitor, nu mi-am închipuit să facă el aşa ceva. 

Unul dintre suspecți a mai făcut închisoare pentru amenințare și furt calificat

Reporter: Erau agresivi? Au făcut probleme? 

Femeie: Se certau şi se băteau între ei, dar probleme dinastea, nu. Acum e prima dată când fac aşa ceva. 

Cei doi fraţi sunt cercetaţi pentru tâlhărie urmată de moartea victimei. Riscă între 7 şi 18 ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Un copil de 4 ani a rămas fără tată". Un tânăr din Huși, viitor mire, a murit înjunghiat. Hoții au intrat peste el în casă ca să-i fure banii de nuntă