Antena Meniu Search
x

Video Un copil şi bunica lui au fost electrocutaţi la un supermarket din Bucureşti. Un cablu neizolat ar fi provocat incidentul şocant

Acuzaţii extrem de grave care planează asupra unui supermarket din cartierul bucureştean Străuleşti. Doi clienţi, nepot şi bunică, ar fi fost electrocutaţi la cumpărături. Incidentul şocant s-ar fi petrecut în zona coşurilor de cumpărături, iar familia susţine că un cablu neizolat ar fi provocat totul. Poliţiştii au fost sesizaţi şi fac cercetări şi ei pentru vătămare corporală din culpă. 

Cristi Popovici
de Cristi Popovici

la 04.06.2024 , 19:00

Incidentul a avut loc la un supermarket binecunoscut din nordul Capitalei, femeia de 54 de ani, însoţită de nepotul de 5 ani, a povestit pentru Observator clipele de coşmar prin care a trecut. Spune că băieţelul a atins barele metalice care despart cărucioarele de cumpărături din acele adăposturi din parcări, moment în care a început să plângă şi să spună că s-a curentat.

Iniţial, bunica nu l-a crezut şi ca să îi demonstreze că nu există niciun pericol a pus şi ea mâinile pe barele respective, doar că mâinile i s-au încleştat pe bare din cauza curentului electric care trecea prin ele. După câteva secunde dramatice, femeia a leşinat, iar când şi-a revenit a anunţat conducerea magazinului.

Şi managerul magazinului a fost curentat

Vezi și

O a treia persoană, manager al magazinului, ar fi pus mâinile pe aceleaşi bare pentru a le verifica. Acelaşi rezultat şi aici, şi managerul s-a curentat. În cele din urmă, femeia şi copilul a ajuns la spital pentru investigaţii suplimentare, starea lor este bună acum, victima a depus însă plângere la poliţie iar cazul a ajuns la procurori care fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

La 2 zile după incident în parcarea magazinului încă se văd acele fire neizolate, iar angajaţii încă încercau să afle ce a provocat incidentul. Reprezentanţii magazinului au transmis pentru Observator că regretă incidentul pe care îl cataloghează ca fiind unul izolat şi au luat legătura cu o firmă specializată pentru ca astfel de incidente să nu se mai repete.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei
Cât de uşor vă este să operaţi în sistemul e-Factura?
Observator » Evenimente » Un copil şi bunica lui au fost electrocutaţi la un supermarket din Bucureşti. Un cablu neizolat ar fi provocat incidentul şocant