Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un copilaş de un an şi jumătate, ucis accidental de tată în curtea casei din Botoşani. Bărbatul băut dădea cu spatele şi nu l-a văzut pe cel mic

Accident teribil în localitatea Vorniceni din județul Botoșani. Un copilaş de doar un an şi jumătate a fost ucis accidental de propriul său tată în curtea casei.

de Monica Palade

la 28.06.2024 , 10:54

Bărbatul s-a urcat băut la volan şi a început să dea cu spatele, fără să observe că micuţul se afla chiar în spatele maşinii. Într-o clipă de neatenție, roata mașinii l-a lovit pe micuț, iar copilul a fost rănit extrem de grav.

Ucis din greşeală de propriul tată

Incidentul a avut loc în jurul orei 17.00. Disperat, părintele a sunat la 112. Fără să mai stea pe gânduri, mama şi-a luat copilul în braţe şi a plecat spre cea mai apropiată unitate spitalicească din Săveni. Între timp, la faţa locului a ajuns şi un echipaj SMURD cu medic. Din păcate, însă, în ciuda faptului că micuţul a fost resuscitat timp de 40 de minute, rănile suferite i-au fost fatale.

Articolul continuă după reclamă

„A mers oleacă. Era sub maşină. Aici s-a întâmplat, a dat cu maşina, copilaşul a venit. Fără să vrea. Nu o vrut să îşi omoare propriul copil. Mai are o fetiţă de 7-8 ani. Mama copilului l-a dus la spital, a plecat înaintea sălvării. Erau vreo cinci maşini de poliţie. Tatăl dădea declaraţii la poliţie”, spune un martor al tragediei.

Pe acelaşi subiect

Vecinii sunt în stare de şoc, după ce au aflat tragedia. „E un băiat de treabă. Îl ştiu de om bun. M-a dus la doctor, el m-a adus. Nu ştiu cum ....Am fost şi la botez şi la nunţi. îl ştiam pe copilaş, se juca. Chiar e mort?”.

Poliția a deschis imediat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale tragediei. Tatăl copilului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o alcoolemie de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost recoltate și probe biologice de sânge pentru determinarea exactă a nivelului de alcool în sânge.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă. La finalizarea anchetei, se vor dispune măsurile legale corespunzătoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Evenimente » Un copilaş de un an şi jumătate, ucis accidental de tată în curtea casei din Botoşani. Bărbatul băut dădea cu spatele şi nu l-a văzut pe cel mic