Antena Meniu Search
x

Un deţinut s-a spânzurat în Penitenciarul Mărgineni. Cadrele au intervenit prea târziu şi nu au putut decât să constate decesul 

Un deţinut de la Penitenciarul Mărgineni, judeţul Dâmboviţa, s-a spânzurat, în cursul zilei de duminică, iar cadrele au intervenit prea târziu, astfel că nu au putut decât să constate decesul.

de Redactia Observator

la 03.09.2023, 15:44

Deţinutul mort în Penitenciarul Mărgineni avea 42 de ani
Deţinutul mort în Penitenciarul Mărgineni avea 42 de ani - dbonline.ro
  • Deţinutul mort avea 42 de ani.

Autorităţile au fost alertate duminică dimineaţa, în jurul orei 10.00, când poliţiştii de la Secţia 6 Poliţie Rurală Moreni au fost sesizaţi, în legătură cu incidentul produs, prin intermediul unui apel 112.

Oamenii legii s-au deplasat la instituţia respectivă şi l-au descoperit pe deţinut spânzurat în camera de detenţie. În cazul său s-a intervenit prea târziu, astfel că autorităţile nu au mai putut decât să constate decesul.

Ancheta a scos la iveală că deţinutul decedat avea 42 de ani. Ancheta este condusă, în continuare, de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa. Anchetatorii speră să afle mai multe detalii despre cazul deţinutului după ce reprezentanţii Serviciului de Medicină Legală efectuează necropsia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un deţinut s-a spânzurat în Penitenciarul Mărgineni. Cadrele au intervenit prea târziu şi nu au putut decât să constate decesul