Antena Meniu Search
x

Un elev de clasa a 6-a şi-a atacat colegul cu cuţitul, la o şcoală din Vâlcea. A plecat acasă în timpul pauzei pentru a lua arma

O ceartă între colegi se putea încheia tragic la o şcoală din Vâlcea. Un elev de clasa a şasea şi-ar fi atacat colegul cu un cuţit de scrisori. A fost oprit însă la timp de ceilalţi copii. Şi mai îngrijorător este faptul că băiatul a plecat de la ore, într-o pauză, şi a reuşit să intre în şcoală cu arma albă fără ca nimeni să observe. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 26.01.2024, 13:27

Vezi și

Conducerea şcolii a demarat o anchetă imediat ce a aflat despre incident. Totul ar fi pornit de la o ceartă între doi elevi de clasa a şasea. Cei doi s-ar fi şi agresat, apoi unul dintre ei a mers acasă într-o pauza, a luat un cuţit de scrisori şi s-a intors la şcoală.

Copilul nu a fost rănit grav

Cand a ajuns în sala de curs şi-a atacat colegul. Din fericire, acesta din urmă nu a fost rănit grav, a fost zgâriat în zona feței pentru ca băiatul violent a fost imobilizat rapid de ceilalți elevi care erau în clasă și care au văzut întreaga scenă. La şcoală a fost chemată şi poliţia. A fost deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi urmează să se stabilească exact ce s-a întâmplat.

“Este un incident regretabil, fiind vorba despre doi elevi foarte buni. Am fost anunțată de conducerea școlii, iar polițiștii care au fost chemați la fața locului au declanșat o anchetă. Toți cei implicați au fost audiați și urmează procedurile standard. Se vor constitui comisii la nivelul unității și, evident, se vor lua măsuri. Nu se pot tolera astfel de comportamente. Avem atâtea proiecte de prevenire și combatere a violenței în școli și cu toate acestea încă mai avem incidente”. ne-a declarat inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea, Mihaela Andreianu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un elev de clasa a 6-a şi-a atacat colegul cu cuţitul, la o şcoală din Vâlcea. A plecat acasă în timpul pauzei pentru a lua arma