Antena Meniu Search
x

Video Un student şi-a incendiat profesorul de matematică, pentru că nu i-a dat notă de trecere

Atac şocant la o facultate a Universităţii Ovidius din Constanţa. Un student şi-a incendiat profesorul de matematică, pentru că nu i-a dat notă de trecere la o restanţă. Dascălul, în vârstă de 70 de ani, s-a ales cu arsuri la un picior. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 27.06.2024 , 18:47

Tânărul agresiv se află acum în custodia polițiștilor și este audiat la sediul IPJ Constanța. Mai mult decât atât, când a fost întrebat de către jurnaliști de ce a recurs la acest gest extrem, acesta a început să înjure și să fie recalcitrant, motiv pentru care a fost amendat cu suma de 1.000 de lei pentru gesturi obscene în spațiul public. 

Băiatul se chinuia să ia o restanță la matematică, iar când a văzut că nici de această dată nu are șanse a luat o sticlă de spirt și un chibrit și și-a incendiat profesorul de matematică de 70 de ani. Din fericire, acesta a suferit răni superficiale la un picior, dar asta nu e tot. După ce i-a dat foc, acesta s-a pus în ușa universității și nu a vrut să se dea de acolo, moment în care o profesoară a auzit gălăgie și a sunat la 112. Tânărul a fugit și a fost prins la scurt timp de către polițiști la locul de muncă. El e student în anul trei la Facultatea de Informatică și Matematică și lucrează în domeniul IT. Polițiștii continuă cercetările, însă procurorii nu exclud că acesta să fie cercetat pentru tentativă de omor. 

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi ratat vreo vacanță din cauza întârzierii sau anulării unui zbor?
Observator » Evenimente » Un student şi-a incendiat profesorul de matematică, pentru că nu i-a dat notă de trecere