Antena Meniu Search
x

Un gorjean băut și-a ucis cu sânge rece fratele. L-a lovit de mai multe ori în cap, cu un târnăcop

Un bărbat din judeţul Gorj a fost arestat preventiv după ce şi-a omorât fratele, pe care l-a lovit de mai multe ori cu un târnăcop. Totul s-a întâmplat pe fondul consumului de alcool. 

de Redactia Observator

la 04.03.2024, 12:52

Un gorjean băut și-a ucis cu sânge rece fratele. L-a lovit de mai multe ori în cap, cu un târnăcop
Un gorjean băut și-a ucis cu sânge rece fratele. L-a lovit de mai multe ori în cap, cu un târnăcop - Shutterstock

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au anunţat că un bărbat este cercetat pentru omor asupra unui membru al familiei. 

"În seara zilei de 02.03.2024, în jurul orelor 17:00 - 20:00, inculpatul B.G., în timp ce se afla împreună cu fratele său, B.A., în locuinţa comună situată în satul Licurici, comuna Licurici, judeţul Gorj, pe fondul consumului de alcool l-a lovit puternic pe acesta din urmă, cu un obiect contondent (târnăcop cu lungimea de 1 metru alcătuit din coadă de lemn şi partea metalică, prevăzută într-o parte cu o lamă – folosită pentru tăierea lemnelor, iar la cealaltă parte cu o lamă stil sapă), în zona capului, a umărului stânga şi toracic (fronto-temporal stânga, pavilion auricular stâng şi deltoidoscapulare stânga – leziuni care s-au putut produce printr-o singură lovitură cu corp dur), producând astfel moartea violentă a victimei (care se datorează dilacerării, contuziei şi hemoragiei meningocerebrale consecutive unui traumatism craniocerebral şi toracic acut cu fractura cominutivă fronto-temporo-patrietală stângă)", au precizat procurorii. 

Bărbatul a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, iar apoi a fost prezentat Tribunalului Gorj care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un gorjean băut și-a ucis cu sânge rece fratele. L-a lovit de mai multe ori în cap, cu un târnăcop