Antena Meniu Search
x
LIVE

Un incendiu a izbucnit la Spitalul de Psihiatrie Vulcan din Braşov: 150 de pacienţi au fost evacuaţi

Pompierii din Braşov au intervenit, sâmbătă seară, pentru stingerea unui incendiu semnalat la Spitalul de Psihiatrie Vulcan. Preventiv, din cauza fumului dens, 150 de pacienţi au fost evacuaţi, notează news.ro.

De Redactia Observator la 11.09.2021, 21:45
Un incendiu a izbucnit la Spitalul de Psihiatrie Vulcan din Braşov: 150 de pacienţi au fost evacuaţi

”La ora 19.57 am fost anunţaţi de un posibil incendiu la Spitalul de Psihiatrie Vulcan - Mina 1 mai. La faţa locului s-au deplasat 4 autospeciale cu apă şi spumă, o autospecială de salvare la înălţime, un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD”, a anunţat, sâmbătă seară, ISU Braşov. Sursa citată a precizat că, la sosirea la faţa locului, pomoierii au constatat că toţi pacienţii din spital erau evacuaţi, respectiv aproximativ 150 de persoane.

”Incendiul se manifesta pe o ghenă de aerisire, cu ardere mocnită şi a fost lichidat în scurt timp. Au ars materiale textile pe o suprafaţă de aproximativ 3 metri pătraţi”, au mai transmis pompierii.  Din fericire, în urma acestui eveniment nu s-au înregistrat victime.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un incendiu a izbucnit la Spitalul de Psihiatrie Vulcan din Braşov: 150 de pacienţi au fost evacuaţi