Meniu
Search
x

Un instructor de paraşutism şi un client au murit în Australia, după ce au căzut din avion înaintea unui salt cu paraşuta

Un instructor de paraşutism şi un client au murit duminică în Australia, după ce au căzut dintr-un avion, înainte să sară împreună cu paraşuta, relatează AFP, citat de news.ro.

De Redactia Observator la 27.06.2021, 17:43

Accidentul a avut loc la Goulburn, la aproape două ore sud-vest de Sydney, după ce avionul s-a confruntat cu ”probleme”, a anunţat poliţia. ”Doi paraşutişti au căzut din avion şi au aterizat în apropiere de pista aeroportului”, a anunţat într-un comunicat poliţia, precizând că cei doi bărbaţi au fost găsiţi morţi.

Scott Marshall, de la Adrenaline Skydive Goulburn, deplânge o zi ”teribilă” pentru toate persoanele afectate de această tragedie. ”Din nefericire, un instructor şi un pasager au murit. Sunt, din toată inima, alături de familiile lor”, a declarat el ziarului The Daily Telegraph . Incidentul urmează să fie anchetat de către poliţie şi Biroul australian însărcinat cu Securitatea Transportului.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un instructor de paraşutism şi un client au murit în Australia, după ce au căzut din avion înaintea unui salt cu paraşuta