Antena Meniu Search
x

Un lider sindical a făcut stop cardiac în mijlocul discuţiilor cu Ministrul Sănătăţii. Un secretar de stat i-a sărit în ajutor

Un lider sindical a făcut stop cardiac în mijlocul discuţiilor cu Ministrul Sănătăţii. Un secretar de stat i-a sărit în ajutor.

Un lider sindical a făcut stop cardiac în mijlocul discuţiilor cu Ministrul Sănătăţii. Un secretar de stat i-a sărit în ajutor

Un lider sindical a făcut stop cardiac în mijlocul discuţiilor cu Ministrul Sănătăţii. Un secretar de stat i-a sărit în ajutor. În timpul întâlnirii informale de luni, dintre ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, şi reprezentanţii sindicatelor din domeniu, unui reprezentant al Confederaţiei Sindicale Meridian, cunoscut cu afecţiuni cardiace, i s-a făcut rău şi a intrat în stop cardio-respirator, el fiind resuscitat şi transportat la spital.

Conform sursei citate, secretarul de stat Cristian Grasu, subsecretarul de stat Tiberiu Brădăţan şi preşedintele Federaţiei Ambulanţa Gheorghe Chiş, care participau la întâlnire, au începând manevrele de resuscitare, continuându-le până la sosirea echipajelor specializate.

La faţa locului au ajuns două echipaje medicale din cadrul Serviciului de Ambulanţă Bucuresti-Ilfov care au continuat resuscitarea până la stabilizarea pacientului. După resuscitare,  pacientul a fost transportat la Spitalul Universitar de Urgenţă.

Bărbatul căruia i s-a făcut rău este Valentin Crăciun, sindicalist la Confederaţia Meridian din Constanţa.

Sindicatele din Sănătate au mers luni la Ministerul Sănătăţii, pentru a discuta cu ministrul Sorina Pintea despre acordarea sporurilor în contextul schimbărilor legislative.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Un lider sindical a făcut stop cardiac în mijlocul discuţiilor cu Ministrul Sănătăţii. Un secretar de stat i-a sărit în ajutor