Antena Meniu Search
x

Un manelist, plătit să cânte la o nuntă, i-a lăsat pe miri cu ochii în soare. Cine ar fi lăutarul prins pe aeroportul "Henri Coandă" şi câţi bani încasase

Un bărbat care la sfârșitul anului 2021 a luat avans pentru a cânta la o nuntă în Giurgiu, care urma să aibă loc în mai 2022, a fost prins duminică pe Aeroportul Internațional "Henri Coandă".

de Redactia Observator

la 11.12.2023, 18:06

Cine ar fi manelistul prins pe aeroport
Cine ar fi manelistul prins pe aeroport - Shutterstock (scop ilustrativ)

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 30 de ani, din orașul Bragadiru, județul Ilfov, bănuit de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Cine ar fi manelistul prins pe aeroport

Surse apropiate anchetei susțin că este vorba despre manelistul Nikolas Prym, relatează Mediafax.

Din cercetări a reieșit faptul că, în 8 decembrie 2021, în urma încheierii unui contract pentru prestarea unor servicii muzicale, ar fi indus în eroare un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că se va prezenta la nunta acestuia, din data de 28 mai 2022, în intervalul orar 23.00 – 01.00.

Pe acelaşi subiect

Lăutarul plătit n-a mai cântat la nuntă

Când a avut loc nunta, însă, acesta nu s-a mai prezentat și nu a mai prestat serviciile muzicale, însușindu-și, în mod nejustificat, 2.000 de euro, primiți în urma semnării contractului.

Astfel, la data de 10 decembrie 2023, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Giurgiu au pus în executare un mandat de aducere pe numele bărbatului în cauză, acesta fiind identificat pe Aeroportul Internațional Henri Coandă și, ulterior, condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore. Unitatea de parchet competentă a dispus, luni, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vi s-a întâmplat să vă împrumutaţi pentru a merge în concediu?
Observator » Evenimente » Un manelist, plătit să cânte la o nuntă, i-a lăsat pe miri cu ochii în soare. Cine ar fi lăutarul prins pe aeroportul "Henri Coandă" şi câţi bani încasase