Antena Meniu Search
x

Video Pregătirile de nuntă încep din timp de frica scumpirilor. Diana se căsătorește în 2025, dar deja a început să caute oferte pentru rochia perfectă

Pregătirile de nuntă încep chiar şi cu doi ani înainte. De teama scumpirilor, viitorii miri îşi rezervă deja locaţia şi cumpără rochia de mireasă ori candy barul. La cel mai mare târg de nunţi din ţară, organizat la Palatul Parlamentului, au găsit de toate, la ofertă. Şi pentru că a fost Black Friday, o viitoare mireasă norocoasă a plecat cu singura rochie de la târg care costă.... zero lei.  

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 12.11.2023, 07:28

Vezi și

Cinci mii de miri şi mirese au ajuns în prima zi la târgul de nunţi organizat la Palatul Parlamentului. Prima oprire a fost pentru rochia de mireasă.

Andreea Milea, reporter Observator: "Sute de rochii sunt expuse la târgul de nunţi cu preţuri începând de la 1.000 de lei până la 10.000 de lei, iar viitoarele mirese stau la rând pentru a proba rochia dorită."

Andreea Ionescu, manager firmă rochii de mireasă: "De data aceasta fetele cred că sunt la extremă. Sunt mirese care caută dantelă macrame care văd că a venit din nou la modă și în extrema cealaltă sunt cele care îşi doresc să fie prinţese în ziua cea mare."

Surpriza târgului de nunți pentru o miresă norocoasă

Pe acelaşi subiect

De Black Friday, una dintre mirese a găsit surpriza târgului: rochia pentru care nu a trebuit să plătească nimic. 

Dora Pătraşcu, organizator târg: "Ea a fost efectiv ascunsă printre celelalte rochii deja foarte reduse, iar viitoarea mireasă s-a apropiat de rochie fără să aibă nici cea mai mică idee că ea costă zero lei. Practic s-au ales una pe alta."

Diana se căsătoreşte în 2025, însă îşi caută deja rochia perfectă şi locaţia pentru nuntă de teamă că anul viitor va plăti mai mult. 

Roşu Diana, mireasă: "Încă mai caut dar îmi place foarte mult, îmi place e sclipicioasă, cred că tot ce își doreşte o fată. Pentru 2025 noi înca nu am găsit oferte. Cei mai mulți nu le-au făcut și ne aşteptăm la creşteri de 10%."

Bianca Andreea Ianoş, asistent manager salon de evenimente: "Avem o cerere mai mare pentru nunţi mai mari. Oferta noastră la saloanele mici începe de la 73 euro, iar la saloanele mari ca un maxim 109 euro per meniu."

Inclusiv candy-barurile au fost vânate

Ionel Jean Nistorache, director de vânzări cofetărie: "Un candybar și tort de 100 de persoane la noi, în momentul de faţă, costă undeva în jurul a 5.000 de lei."

În multe cazuri, costumul mirelui a rmas la coada listei.

Daniel Codăuş, managerul unei firme de costume: "Au probat foarte mult ca să vadă ce le stă bine. Avem la colecția noastră un discount destul de mare, adică minus 40% din prețul afișat. Adică un sacou poate să ajungă de la 1.800 undeva la 1.200 de lei."

Anul trecut, 12.000 de vizitatori au ajuns la cel mai mare târg de nunţi din ţară.    

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri economice » Pregătirile de nuntă încep din timp de frica scumpirilor. Diana se căsătorește în 2025, dar deja a început să caute oferte pentru rochia perfectă