Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un militar american de 41 de ani a murit în baza NATO de la Mihail Kogălniceanu, din Constanţa

Este anchetă la Baza Militară "Mihail Kogălniceanu" din judeţul Constanţa, după ce unui militar i s-a făcut rău în timp unui antrenament şi a murit. Bărbatul avea 41 de ani, iar pentru a descoperi cauza exactă a morţii sale medicii legişti i-au făcut autopsia. 

de Andre Rotaru

la 07.09.2022 , 22:05

Conform surselor Observator, se pare că militarul de la baza Mihail Kogălniceanu ar fi suferit un infarct în urma unui antrenament. 

A murit la doar 41 de ani

Această informaţie nu a fost confirmată oficial de către reprezentanţii bazei militare. Singura informaţie clară venită din partea acestora fiind că bărbatul a fost transportat la spital în noaptea de luni spre marţi.

Vezi și

Conform surselor noastre, trupul se află la morgă, în aşteptarea autopsiei. Mâine ar urma să fie transportat înapoi la baza militară pentru ca mai apoi să fie dus în Germania pentru o a doua autopsie şi, în final, să ajungă în Statele Unite. 

Până la această oră nici reprezentanţii Bazei Militare Mihail Kogălniceanu şi nici cei ai Ambasadei SUA nu a oferit niciun detaliu cu privire la cauzele decesului bărbatului. 

Andre Rotaru Like
Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Un militar american de 41 de ani a murit în baza NATO de la Mihail Kogălniceanu, din Constanţa