Antena Meniu Search
x

Un minor de 16 ani s-a răsturnat cu maşina încredinţată de mamă, după ce a fost urmărit de poliţie

Un minor de 16 ani s-a răsturnat cu maşina încredinţată de mama sa, după ce nu a oprit la semnalele poliţiştilor, care au pornit în urmărirea lui, notează Agerpres.

de Redactia Observator

la 04.09.2022, 13:09

Un minor de 16 ani s-a răsturnat cu maşina încredinţată de mamă, după ce a fost urmărit de poliţie

"La data de 4 septembrie, în jurul orei 1.30, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Huedin, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe strada Protopop Aurel Munteanu din oraşul Huedin, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un tânăr, despre care existau indicii că nu ar poseda permis de conducere. Acesta nu a oprit la semnalul regulamentar de oprire, fiind urmărit de echipajul de poliţie cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, pe o distanţă de aproximativ un kilometru, iar la intersecţia cu strada Morii din Huedin, la km 526+300 m, pe fondul vitezei excesive, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, ulterior răsturnăndu-se", se arată într-o informare trimisă, duminică, de IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, tânărul a necesitat îngrijiri medicale şi a fost transportat la o unitate medicală. "În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că este vorba despre un tânăr în vârstă de 16 ani, din Huedin. Totodată, din cercetările derulate a reieşit faptul că autoturismul i-a fost încredinţat pentru a fi condus pe drumurile publice de către mama acestuia. La testarea cu aparatul etilotest s-a înregistrat rezultat negativ", se mai arată în informarea IPJ Cluj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un minor de 16 ani s-a răsturnat cu maşina încredinţată de mamă, după ce a fost urmărit de poliţie