Antena Meniu Search
x

Video Un minor din Iaşi, bătut cu brutalitate de şoferul unui autobuz: tânărul s-a răzbunat şi a spart geamurile maşinii. De la ce a pornit scandalul

Imagini şocante la Iaşi. Un minor ar fi fost bătut cu brutalitate de şoferul autobuzului, după ce ar fi fost prins fără bilet şi somat să coboare.

de Redactia Observator

la 10.12.2023, 19:36

Vezi și

În imaginile suprinse de câţiva martori, se observă cum uşile sunt închise, iar în interior se află doar tânărul, alături de şofer şi de o femeie. La un moment dat, în urma unor discuţii, şoferul se năpusteşte cu pumnii şi-l loveşte pe băiat. Când a reuşit să coboare, adolescentul a aruncat cu pietre în mijlocul de transport.  

"Parbriz spart, geamul şoferului spart. A aruncat cu pietrele de pe jos. Nu avea bilet, l-am rugat să coboare. Totul este spart", spune şoferul autobuzului. Până în acest moment, nimeni nu a depus plângere la Poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un minor din Iaşi, bătut cu brutalitate de şoferul unui autobuz: tânărul s-a răzbunat şi a spart geamurile maşinii. De la ce a pornit scandalul