Antena Meniu Search
x

Un mort la Tileagd, în Bihor, o dubă a făcut praf un autoturim, imagini cumplite pe şosea

Accident cu un mort la Tileagd, în Bihor, după ce o dubă a făcut praf un autoturim. Au fost imagini cumplite pe şosea, alte două victime fiind în comă şi cu şanse reduse de supravieţuire.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 03.08.2019, 08:46

Accident cu un mort la Tileagd, în Bihor, după ce o dubă a făcut praf un autoturim. Au fost imagini cumplite pe şosea, alte două victime fiind în comă şi cu şanse reduse de supravieţuire.

Un bărbat a murit, iar alte 4 persoane, dintre care două în stare foarte gravă, au fost transportate, sâmbătă dimineaţă, la spital, în urma unui accident produs pe DN 1, la Tileagd, între un autoturism şi o dubă.

Potrivit Centrului Infotrafic din Poliţia Română, evenimentul s-a produs în jurul orei 6, la intrarea în localitatea Tileagd dinspre Oradea (judeţul Bihor), fiind implicate un autoturism şi o autoutilitară.

Circulaţia a fost oprită pe ambele sensuri de mers, mai bine de o oră, în jurul orei 7.15, fiind reluată pe un singur fir.

În total, în cele două maşini se aflau şase persoane, dintre care una, aflată în cod verde medical, a refuzat transportarea la spital, scrie Bihoreanul.

"Ajunşi la faţa locului, pompierii militari au procedat la evacuarea a două perosane încarcerate în autoturismul avariat, iar echipajele medicale au acordat îngrijirile necesare persoanelor rănite. Din nefericire, una dintre victimele îmncarcerate în autoturism a decedat. Alte patru persoane au fost transportate la spital, dintre care două sunt în cod roşu medical (stare foarte gravă n.r.), o persoană în cod galben medical şi două în cod verde", a declarat BIHOREANULUI maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un mort la Tileagd, în Bihor, o dubă a făcut praf un autoturim, imagini cumplite pe şosea