Meniu
Search
x

Un mort şi doi răniţi, într-un grav accident în Vâlcea. Impact violent între două autoturisme şi un TIR

Grav accident de circulaţie, joi după-amiaza, în judeţul Vâlcea. O persoană a murit, iar alte două au fost rănite după un impact între două autoturisme şi un TIR.

De Ovidiu Cojocaru la 04.08.2022, 16:27

Tragedia a vut loc în localitatea Bărbăteşti, sat Negruleşti. În accident au fost implicate un TIR şi două autoturisme, în care se aflau în total cinci pasageri

În urma impactului au rezultat trei victime, iar pentru una dintre ele, un bărbat în vârstă de 54 de ani, medicii nu au mai putut face nimic să îl salveze, în ciuda manevrelor de resuscitare.

Victima rămăsese încarcerata şi a fost scoasă din mașină de echipajele ISU si predata echipajelor SAJ, care au început manevrele de resuscitare.

Potrivit unui comunicat transmis de autorităţi, traficul în zonă a fost blocat complet în urma teribilului accident.

Ce spun autorităţile

Polițiștii din Horezu intervin în acest moment la un eveniment rutier soldat cu decesul unei persoane si rănirea  alltei persoane. Din primele verificări efectuate se pare că ar fi vorba de o coliziune între 2 autoturisme și un tir, pe DN 67, Bărbătești,  în urma căreia a rezultat decesul unui conducător auto și rănirea altei persoane. Polițiștii efectuează cercetări în continuare pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier. Traficul este blocat total.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un mort şi doi răniţi, într-un grav accident în Vâlcea. Impact violent între două autoturisme şi un TIR