Antena Meniu Search
x

Un mort şi trei răniţi, într-o ciocnire tragică între două maşini şi o autoutilitară. Accident grav la ieșirea din Mihai Viteazu, în Constanța

Un bărbat a murit, iar trei femei au fost transportate la spital, în urma unui accident produs vineri seara la ieșire din localitatea Mihai Viteazu, județul Constanța. ISU Constanța, spune că, în total, au fost înregistrate șase victime. Un bărbat de 65 de ani, care rămăsese încarcerat, a fost declarat decedat. De asemenea, trei femei au fost transportate la spital, conștiente, cooperante. Alte două victime, doi bărbați, au primit îngrijiri medicale la fața locului, ulterior refuzând transportul la spital. În accidentul care a avut loc la ieșire din localitatea Mihai Viteazu au fost implicate o autoutilitară și două autoturisme.

de Redactia Observator

la 20.10.2023, 22:39

Un mort şi trei răniţi în accident
Un mort şi trei răniţi în accident

Un bărbat a murit şi cinci persoane au fost rănite, vineri seară, într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa în care au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară.

Un mort şi trei răniţi în accident

Reprezentanţii ISU Dobrogea au precizat că un bărbat de 65 de ani a fost declarat decedat. Trei femei au fost transportate la spital pentru investigaţii amănunţite. De asemenea, doi bărbaţi au primit îngrijiri medicale la faţa locului şi au refuzat să fie duşi la o unitate medicală.

Centrul Infotrafic a transmis că circulaţia a fost complet blocată, pe DN 22, între localităţile Mihai Viteazu şi Tariverde, judeţul Constanţa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Un mort şi trei răniţi, într-o ciocnire tragică între două maşini şi o autoutilitară. Accident grav la ieșirea din Mihai Viteazu, în Constanța