Antena Meniu Search
x

Un muncitor de 56 de ani, care lucra la un pod, a murit după ce a căzut de la o înălţime de 3 metri, în Vâlcea. Bărbatul s-a stins pe loc

Un bărbat de 56 de ani, care lucra la un pod în localitatea Galicea, județul Vâlcea, a căzut, miercuri, de la o înălțime de 3 metri și a murit.

de Redactia Observator

la 07.06.2023, 12:12

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizați miercuri cu privire la faptul că un bărbat a căzut de pe un pod în localitatea Galicea.

Din primele verificări efectuate, s-a constatat faptul că este vorba de un bărbat de 56 de ani, din județul Olt, care în timp ce efectua lucrări la un pod din localitate, a căzut de la o înălțime de 3 metri, decedând.

Echipajul medical care a ajuns la fața locului a declarat decesul acestuia. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. În continuare, polițiștii fac cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un muncitor de 56 de ani, care lucra la un pod, a murit după ce a căzut de la o înălţime de 3 metri, în Vâlcea. Bărbatul s-a stins pe loc