Antena Meniu Search
x

Un MUZICIAN vrea la Cotroceni

Candidaţii pentru alegerile prezidenţiale încep să se înmulţească. Mai nou, fondatorul trupei Blazzaj, Eduard Jak Neumann, vrea să intre în cursa pentru Cotroceni.

 Candidaţii pentru alegerile prezidenţiale încep să se înmulţească. Mai nou, fondatorul trupei Blazzaj, Eduard Jak Neumann, vrea să intre în cursa pentru Cotroceni.

Acesta şi-a anunţat candidatura printr-o scrisoare adresată românilor în care le cere să îi susțină ca independent. Timișoreanul Eduard Jak Neumann şi-a trasat obiective clare ca preşedinte al României. Într-o "Scrisoare pentru toţi românii", postată pe blogul personal, muzicianul susţine că, "asa cum arata acum, politica promoveaza doar pe cei care dovedesc coruptibilitate si inconstienta".

"Cum putem ajunge să participăm la deciziile care ne influenţează fără să alegem între două rele, unul mai mare decât celălalt, la intervale de 4-5 ani? Dacă suntem capabili să tastăm pe butoanele telefonului un cod pentru contorul de electricitate sau să transmitem unui robot opţiunile noastre despre produse comerciale, de ce nu putem folosi această unealtă pentru participare politică? (...)

Educaţia românilor este esenţialmente internaţională. România este gata să facă, prima, cel mai curajos pas din istorie: Adoptarea Declaraţiei Universale a Drepturilor Omului ca şi constituţie si susţinerea ONU în asumarea unui rol central în dezvoltarea umană prin centralizarea armelor şi raţionalizarea resurselor planetare şi a producţiei industriale.

Acesta este pilonul de bază al participării mele la campania prezidenţială. Cred în curajul naţiunii române de a elimina războiul din posibilităţile de reacţie la nivel naţional şi internaţional", susţine artistul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un MUZICIAN vrea la Cotroceni