Antena Meniu Search
x

Un nou caz de educaţie cu nuiaua. Copiii de la o grădiniţă din Timiş, terorizaţi de educatoare. Micuţilor li se face rău doar când aud că trebuie să meargă acolo

Acuzaţii grave aşadar într-o grădiniţă de stat din judeţul Timiş. Un cadru didactic i-ar educa pe copiii pe care îi are în grijă cu palma sau nuiaua. Totul a ieşit la iveală după ce o fetiţă de 2 ani le-a spus părinţilor că educatoarea o bate pe motiv că roade creioanele. Şi nu vorbim despre un caz izolat. Şi alţi copii ar refuza să mai meargă la grădiniţă, în urma abuzurilor.   

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 19.02.2024, 13:16

Vezi și

Părinţii copiilor agresaţi spun că vor depunde plângeri în cursul zilei de astăzi la poliţie, la direcţiune, dar şi la Inspectoratul Şcolar Timiş. 

Povestesc că micuţii sunt terorizaţi de educatoarea de la grădiniţă. Spun că dascălul urlă constant, îi ceartă şi îi loveşte atât cu palmele cât şi cu o joardă pe care o are mai mereu pe catedră. 

Alţi părinţi susţin că copiii lor refuză să mai meargă la grădiniţă sau pur şi simplu li se face rău fizic în momentul în care aud că trebuie să meargă către unitatea de învăţământ pre-şcolar.

În replică, educatoarea neagă tot şi spun că atât părinţii cât şi copiii mint în totalitate. Această poveste vine la câteva zile după incidentul şocant petrecut la Popeşti-Leordeni. În acest caz vor începe audieri. De altfel, la Poliţie vor urma să ajungă şi câţiva dintre părinţi, dar şi îngrijitoarea. 

Vorbim despre un dosar penal deschis pentru rele tratamente aplicate minorului, dar şi de o amendă de 30.000 de lei, aplicată grădiniţei care funcţiona clandestin. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un nou caz de educaţie cu nuiaua. Copiii de la o grădiniţă din Timiş, terorizaţi de educatoare. Micuţilor li se face rău doar când aud că trebuie să meargă acolo