Antena Meniu Search
x

Un nou-născut şi un făt, descoperiţi într-o groapă acoperită pe jumătate într-un cimitir din Bihor

Descoperire şocantă într-un cimitir din Bihor. Cadavrele unui nou-născut şi al unui făt au fost descoperite într-o groapă săpată şi acoperită doar pe jumătate cu pământ, într-un cimitir din comuna Spinuş.

de Redactia Observator

la 07.11.2023, 21:43

Un nou-născut şi un făt, descoperiţi într-o groapă acoperită pe jumătate într-un cimitir din Bihor - Shutterstock

În urma examinării medico-legale, s-a stabilit că micuţii aveau incizii specificie autopsiei. Cercetările ulterioare au scos la iveală că bebeluşii fuseseră preluaţi de la Maternitatea Oradea şi înhumaţi în respectivul cimitir.

Ce spun oamenii legii

La data de 28.07.2023, polițiștii din Marghita au fost sesizați despre faptul că, în cimitirul comunei Spinuș, într-o groapă săpată și acoperită pe jumătate cu pământ, au fost găsite două cutii termoizolante, în interiorul cărora se aflau două cadavre umane, unul fiind avorton și unul un nou-născut.

În urma examinării medico-legale a cadavrelor, s-a stabilit faptul că acestea prezintă câte o incizie suturată specifică autopsiei.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că, în urmă cu aproximativ o lună de zile, la solicitarea aparținătorilor, angajații unei societăți de servicii funerare au preluat cele 2 cadavre de la Maternitatea Oradea și le-au înhumat în cimitirul din localitatea Spinuș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un nou-născut şi un făt, descoperiţi într-o groapă acoperită pe jumătate într-un cimitir din Bihor