Antena Meniu Search
x

Un om a murit, după ce ambulanţa care trebuia să ajungă de urgenţă la el a rămas blocată în zăpadă, în Vrancea

Tragedie în Vrancea. O ambulanţă care se îndrepta către o urgenţă a rămas blocată în zăpadă, din cauza viscolului. Din nefericire, pacientul care aştepta ambulanţa se afla în stare de inconştienţă şi a murit înainte ca salvarea să ajungă la el.

de Redactia Observator

la 26.11.2023, 12:19

Un om a murit, după ce ambulanţa care trebuia să ajungă de urgenţă la el a rămas blocată în zăpadă, în Vrancea
Un om a murit, după ce ambulanţa care trebuia să ajungă de urgenţă la el a rămas blocată în zăpadă, în Vrancea - arhivă

Potrivit SAJ Vrancea, ambulanţa fusese solicitată pentru o urgenţă medicală la un pacient inconştient, care între timp a decedat. Pentru deszăpezirea ambulanţei acţionează un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Servicii de Urgenţă de la Slobozia Bradului, relatează Agerpres.

O persoană a rămas fără oxigen din cauza penei de curent

După ce va fi deblocată, ambulanţa este aşteptată pentru a prelua un alt pacient, tot din Slobozia Bradului, care a rămas fără oxigen ca urmare a întreruperii energiei electrice în zonă. Judeţul Vrancea se află sub cod roşu de vreme rea până la ora 16,00, cu intensificări puternice ale vântului şi viscol. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un om a murit, după ce ambulanţa care trebuia să ajungă de urgenţă la el a rămas blocată în zăpadă, în Vrancea