Antena Meniu Search
x

Un om a murit la Leţcani, lovit de maşina Adelinei. Soţul tinerei o apără: "A crezut că e un câine!"

Un om a murit la Leţcani, lovit de maşina Adelinei, o tânără din Roman. Soţul acesteia o apără după accident şi spune că ea "a crezut că e un câine!".

Adelina nu l-a văzut pe bărbatul pe care l-a ucis cu maşina
Un om a murit la Leţcani, lovit de maşina Adelinei. Soţul tinerei o apără: "A crezut că e un câine!" - bzi.ro

Un om a murit la Leţcani, lovit de maşina Adelinei, o tânără din Roman. Soţul acesteia o apără după accident şi spune că ea "a crezut că e un câine!".

Un barbat de 34 de ani a fost accidentat mortal joi seara, la Leţcani, pe drumul european. Vasile Amnaru, comuna Dumeşti, a fost lovit de un Renault la volanul căruia se afla Adelina Lazăr, tânăra soţie a vicepreşedintelui PNL Neamţ, George Lazăr. 

Ea susţine că bărbatul pe care l-a lovit se afla întins pe mijlocul drumului atunci când l-a lovit. Mai multe echipaje medicale au ajuns la faţa locului, dar nu s-a mai putut face nimic pentru Vasile.

"În cauză a fost deschis un dosar penal şi se fac cercetări pentru stabilirea întregii situaţii de fapt. Din primele verificari efectuate se pare că bărbatul se deplasa neregulamentar pe partea carosabila.", a precizat Ioan Bustiuc, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţeană (IPJ) Iaşi, citat de bzi.ro.

Pe acelaşi subiect

Soţul Adelinei o apără: "A crezut că e un câine"

La volanul autoturismului Renault se afla Adelina Lazăr, fiica unui cunoscut afacerist din judeţul Neamţ şi soţia avocatului George Lazăr, care este vicepreşedinte al PNL Neamţ.

George Lazăr a declarat pentru bzi.ro că soţia lui e nevinovată: "Din câte ştiu eu, bărbatul care a decedat era întins pe stradă, aproape de axul drumului. Soţia mea se deplasa regulamentar, era în afara localităţii, dar, chiar şi aşa, mi-a spus ca avea aproximativ 70 de kilometri pe oră.

Iniţial a crezut că este vorba despre un câine, cine s-ar aştepta ca în mijlocul unui drum european să fie întins un bărbat? A încercat să evite, dar nu a putut face nimic. O astfel de întâmplare nefericită atrage probleme de ordin psihic şi juridic. Din punctul meu de vedere, ca avocat, susţin că soţia mea nu este vinovata. Asta i-au spus şi poliţiştii".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Evenimente » Un om a murit la Leţcani, lovit de maşina Adelinei. Soţul tinerei o apără: "A crezut că e un câine!"