Antena Meniu Search
x
LIVE

Un om al străzii din Sibiu, răpit, jefuit şi abandonat după ce câştigase 2.500 de lei la păcănele. Cine erau agresorii

Un bărbat din Sibiu, om al străzii, a crezut că a dat norocul peste el după ce a câştigat la păcănele. Omul nu a apucat să se bucure de banii obţinuţi pentru că a fost răpit, jefuit şi abandonat.

De Redactia Observator la 30.01.2023, 17:20
Un om al străzii din Sibiu, răpit, jefuit şi abandonat după ce câştigase 2.500 de lei la păcănele. Cine erau agresorii
- Profimedia

Potrivit Turnul Sfatului, un om al străzii a câştigat 2.500 de lei la păcănele în cursul zilei de duminică, 29 ianuarie. După ce şi-a luat banii, bărbatul a cumpărat o sticlă de alcool apoi a plecat spre cea mai apropiată pensiune pentru a se caza. A fost refuzat însă din pricina aspectului său neîngrijit. O dată ieşit din pensiune, bărbatul a fost urcat cu forţa într-o maşină, a fost jefuit şi apoi abandonat pe o stradă.

"La data de 29 ianuarie, în jurul orei 17:00, un bărbat a sesizat Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 16:00, în timp ce se afla pe o stradă al cărei nume nu l-a putut preciza, în municipiul Sibiu, ar fi fost acostat de către trei bărbați necunoscuți, care l-ar fi agresat și i-ar fi sustras suma de 2.500 de lei, un telefon mobil și o sticlă cu băuturi alcoolice”, explică reprezentanții IPJ Sibiu.

Poliţiştii din Sibiu au reuşit rapid să dea de urma atacatorilor şi au identificat suspecţii: trei tineri cu vârste între 28 şi 30 de ani. Doi dintre ei sunt din Sibiu, iar un al treilea e din judeţul Mureş. De asemenea, poliţiştii au reuşit să recupereze telefonul victimei, precum şi 500 de lei din suma câştigată de bărbat la păcănele.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un om al străzii din Sibiu, răpit, jefuit şi abandonat după ce câştigase 2.500 de lei la păcănele. Cine erau agresorii