Antena Meniu Search
x

Un om al străzii din Sibiu, răpit, jefuit şi abandonat după ce câştigase 2.500 de lei la păcănele. Cine erau agresorii

Un bărbat din Sibiu, om al străzii, a crezut că a dat norocul peste el după ce a câştigat la păcănele. Omul nu a apucat să se bucure de banii obţinuţi pentru că a fost răpit, jefuit şi abandonat.

de Redactia Observator

la 30.01.2023, 17:20

Un om al străzii din Sibiu, răpit, jefuit şi abandonat după ce câştigase 2.500 de lei la păcănele. Cine erau agresorii
- Profimedia

Potrivit Turnul Sfatului, un om al străzii a câştigat 2.500 de lei la păcănele în cursul zilei de duminică, 29 ianuarie. După ce şi-a luat banii, bărbatul a cumpărat o sticlă de alcool apoi a plecat spre cea mai apropiată pensiune pentru a se caza. A fost refuzat însă din pricina aspectului său neîngrijit. O dată ieşit din pensiune, bărbatul a fost urcat cu forţa într-o maşină, a fost jefuit şi apoi abandonat pe o stradă.

"La data de 29 ianuarie, în jurul orei 17:00, un bărbat a sesizat Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 16:00, în timp ce se afla pe o stradă al cărei nume nu l-a putut preciza, în municipiul Sibiu, ar fi fost acostat de către trei bărbați necunoscuți, care l-ar fi agresat și i-ar fi sustras suma de 2.500 de lei, un telefon mobil și o sticlă cu băuturi alcoolice”, explică reprezentanții IPJ Sibiu.

Poliţiştii din Sibiu au reuşit rapid să dea de urma atacatorilor şi au identificat suspecţii: trei tineri cu vârste între 28 şi 30 de ani. Doi dintre ei sunt din Sibiu, iar un al treilea e din judeţul Mureş. De asemenea, poliţiştii au reuşit să recupereze telefonul victimei, precum şi 500 de lei din suma câştigată de bărbat la păcănele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un om al străzii din Sibiu, răpit, jefuit şi abandonat după ce câştigase 2.500 de lei la păcănele. Cine erau agresorii