Antena Meniu Search
x

Un pacient Covid în vârstă de 86 de ani, internat la spitalul din Gherla, în stare gravă după ce s-a aruncat de la etajul I al clădirii

Un bărbat în vârstă de 86 de ani, confirmat pozitiv cu Covid s-a aruncat de la primul etaj al Spitalului din Gherla, judeţul Cluj, acolo unde era internat pentru tratament.

de Redactia Observator

la 14.11.2021, 22:24

Bărbatul se află internat în stare gravă
Bărbatul se află internat în stare gravă - Shutterstock

Incidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 2:00, după ce asistentele care se aflau pe tură au părăsit salonul une era internat bărbatul. S-au efectuat ulterior mai multe investigaţii, printre care CT cranian, toraco-abdomino-pelvin, consult neurochirurgical si chirurgical.

Potrivit informaţiilor transmise de reporterul Observator Alex Prunean, Bărbatul a fost transferat la Clinica Chirurgie I Cluj-Napoca, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale. În acest moment nu sunt cunoscute motivele pentru care l-au determinat pe pacient să recurgă la acest gest, iar la nivelul spitalului se desfăşoară o anchetă internă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un pacient Covid în vârstă de 86 de ani, internat la spitalul din Gherla, în stare gravă după ce s-a aruncat de la etajul I al clădirii