Antena Meniu Search
x

Video Un pastor din Arad și-ar fi violat cele trei fiice timp de 17 ani. Una dintre ele ar fi rămas însărcinată la 14 ani, însă tatăl ar fi pus-o să avorteze

 În comunitate, predicator model, în viaţa privată, un tată monstru. Un bărbat din Arad a fost reţinut după ce şi-ar fi violat cele trei fiice timp de 17 ani. Ororile au ieșit la iveală după ce fata cea mai mare, acum în vârstă de 26 de ani, s-ar fi destăinuit unor colegi. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 26.02.2024, 13:39

Vezi și

Bărbatul de 48 de ani, care este  pastor în comunitatea din care face parte, a fost arestat preventiv  fiind acuzat că, timp de 17 ani, şi-a violat fiicele minore. Cea mai mare dintre ele ar fi fost victima abuzurilor încă de când avea 9 ani.

Una dintre fete ar fi rămas însărcinată cu tatăl ei

Individul profita de influența celor trei fiice, dar nu de puține ori le aplica bătăi violente pentru a se supune. Una dintre ele chiar ar fi rămas însărcinate cu tatăl ei pe vremea când avea 14 ani, dar tot bărbatul ar fi ajutat-o să facă avort. 

Anchetatorii spun că traumele la care au fost supuse fetele au ajuns până în punctul în care acestea se gândeau destul de serios la sinucidere. Totul a ieșit la iveală după ce fata cea mare, în vârstă de 26 de ani, i-a povestit unei colege chinul prin care ea și cele două surori ale sale au trecut în ultimii ani. Acea colegă a și convins-o să facă plângere la poliție. 

Bărbatula a fost săltat din casa izolată în care s-a retras în ultima perioadă iar cele trei fete primesc acum consiliere. Individul a fost arestat preventi pentru 30 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 10 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un pastor din Arad și-ar fi violat cele trei fiice timp de 17 ani. Una dintre ele ar fi rămas însărcinată la 14 ani, însă tatăl ar fi pus-o să avorteze