Antena Meniu Search
x

Scandal în faţa unui club din Constanţa. Un poliţist aflat în timpul liber, agresat de mai mulţi bărbaţi

Un poliţist în vârstă de 38 de ani, aflat în timpul liber, a fost agresat la sfârşitul săptămânii trecute de mai mulţi bărbaţi în faţa unei discoteci din judeţul Constanţa, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 23.08.2021, 14:31

Un poliţist aflat în timpul liber a fost agresat de mai mulţi bărbaţi în faţa unui club din Constanţa
- Mediafax Foto / Hepta

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, la data de 22 august, în jurul orei 01.00, poliţişti din cadrul Secţiei 8 Rurală Băneasa au fost sesizaţi, prin apel 112, de către un bărbat, de 38 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce era în faţa discotecii din localitatea Ostrov a fost agresat, împreună cu un alt bărbat, de 47 de ani, de către mai mulţi bărbaţi, care au fugit după producerea evenimentului, ei fiind identificaţi ulterior.

“La faţa locului s-a deplasat un echipaj de ambulanţă, care a acordat îngrijiri medicale celor doi bărbaţi agresaţi, iar unul din aceştia a fost transportat la spital. Menţionăm faptul că bărbatul de 38 de ani este poliţist şi se afla în timpul liber în momentul producerii incidentului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, se arată în comunicatul IPJ Constanţa.

Sursa citată menţionează că în urma primelor verificări reiese că incidentul nu are legătură cu profesia de poliţist a bărbatului de 38 de ani. De asemenea, IPJ Constanţa a menţionat că au fost începute verificări prin Biroul Control Intern, pentru stabilirea situaţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Scandal în faţa unui club din Constanţa. Un poliţist aflat în timpul liber, agresat de mai mulţi bărbaţi