Antena Meniu Search
x

Video Un poliţist de la rutieră din Slobozia, implicat într-o bătaie cu pumni şi picioare în plină stradă

Un poliţist de la rutieră din Slobozia a fost implicat într-o bătaie cu pumnii şi picioarele în plină stradă. Imaginile au fost surprinse de un martor.

de Monica Palade

la 12.01.2023, 10:18

Vezi și

Scandalul a pornit după ce un echipaj a încercat să legitimeze o şoferiţă care a parcat într-o zonă interzisă. Un bărbat a coborât din maşină de pe scaunul din dreapta şi l-ar fi ameninţat cu bătaia pe omul legii, informează reporterul Observator Bogdan Dinu.

Alţi doi bărbaţi, pasageri în autoturism, s-au alăturat scandalului şi l-au împins pe agent, moment în care acesta a solicitat sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Ialomița. Cei trei bărbaţi au fost încătuşaţi şi conduşi la sediul poliţiei.

Ce spun poliţiştii

La data de 8 decembrie a.c., în jurul orei 23:30, un echipaj format dintr-un agent din cadrul Biroului Rutier Slobozia și un poliţist local a solicitat, în vederea legitimării, documentele unei conducătoare auto ce staționa neregulamentar pe raza municipiului Slobozia.

Din autovehicul a coborât pasagerul din dreapta, un bărbat, în vârstă de 36 de ani, care l-ar fi amenințat cu acte de violență pe polițistul rutier. De asemenea, din autoturism au coborât alți doi bărbați, care l-au împins și amenințat pe agentul de poliție, motiv pentru care acesta a solicitat sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Ialomița.

Cei 3 bărbați au fost imobilizați, încătușați și conduși la sediul Poliției Municipiului Slobozia, în vederea continuării cercetărilor. Verificările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și purtare abuzivă, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un poliţist de la rutieră din Slobozia, implicat într-o bătaie cu pumni şi picioare în plină stradă