Antena Meniu Search
x

Un şofer de 21 de ani, băut, a lovit un agent de la Rutieră în centrul Capitalei

Încă un poliţist din Bucureşti a fost rănit în trafic de un şofer băut. Agentul de la Rutieră oprise o maşină şi verifica documente.

Vezi și

Încă un poliţist din Bucureşti a fost rănit în trafic de un şofer băut. Agentul de la Rutieră oprise o maşină şi verifica documente, când un tânăr care tocmai pleca de la o petrecere din Centrul Vechi l-a acroşat. S-a speriat de filtrul poliţiei şi nu a mai reuşit să controleze bolidul. 

Impactul a fost atât de violent, încât stâlpul semaforului a fost smuls din pământ. Şoferul s-a speriat când a văzut că, în centrul Capitalei, poliţiştii de la Rutieră au ieşit la vânătoare. Era ora patru dimineaţa. 

Tânărul de 21 de ani venea de pe bulevardul Unirii, iar în acest loc, de la intersecţie, l-a acroşat cu uşa pe agentul de la brigada rutieră care verifica actele unui conducător auto.

Poliţistul nici nu a avut timp să vadă ce-l loveşte. Oprise pe dreapta un alt autovehicul şi a fost prins între cele două maşini, după ce tânărul care era la volanul bolidului a virat brusc spre stânga. Şoferul care venea din Centrul Vechi avea şi de ce să-i evite pe agenţii de la rutieră: avea o alcoolemie de 0,7 în aerul expirat. 

Agentul, fost militar în trupele din Afganistan, a ajuns de urgenţă la spital şi aşteaptă certificatul medico-legal ca să facă plângere. Cel care l-a lovit s-a ales, deocamdată, cu dosar penal pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un şofer de 21 de ani, băut, a lovit un agent de la Rutieră în centrul Capitalei