Antena Meniu Search
x

Un fost boxer de la Dinamo a rupt în bătaie un poliţist de la secţia 7. Ar putea fi judecat pentru tentativă de omor

Un poliţist din Capitală a devenit sac de box pentru un fost pugilist certat cu legea. Aflat în timpul liber, agentul a fost bătut cu sălbăticie.

de Redactia Observator

la 17.04.2018 , 19:44

Un poliţist din Capitală a devenit sac de box pentru un fost pugilist certat cu legea. Aflat în timpul liber, agentul a fost bătut cu sălbăticie, doar pentru că ar fi fost angajat al Ministerului de Interne. Era împreună cu doi colegi, dar nici ei nu i-au putut ţine piept fostului sportiv dezlănţuit. 

În mai puţin de un minut, poliţistul este lovit de 11 ori cu pumnul. Nu reacţionează şi primeşte lovitură după lovitură. Iar bătăuşul nu se opreşte. După ce se luptă cu cei care încercau să-l oprească, Alexandru Melente pune mâna pe un scaun şi continuă să dea de încă trei ori în agentul secţiei 7 de poliţie. 

Scandalul a avut loc într-un bar din sectorul 2 al Capitalei, un loc frecventat după orele de program de poliţiştii secţiei 7. Poliţistul bătut era acolo împreună cu alţi doi colegi. Culmea, bătăuşul este un fost pugilist al clubului Ministerului de Interne, Dinamo Bucureşti.

Vezi și

În lipsa unor pedepse mai aspre pentru agresori, sindicaliştii din Poliţie se tem că astfel de scene se pot repeta oricând. Agentul bătut a fost externat din spital, iar bătăuşul său a fost prins la scurt timp după scandal. A fost arestat preventiv pentru ultraj, dar nu este exclus ca anchetatorii să extindă acuzaţiile şi la tentativă de omor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Este cod roșu de caniculă în mare parte din ţară. Cum vă feriţi de căldura sufocantă?
Observator » Evenimente » Un fost boxer de la Dinamo a rupt în bătaie un poliţist de la secţia 7. Ar putea fi judecat pentru tentativă de omor