Antena Meniu Search
x

Video Un poliţist din Cluj, acuzat că a violat o tânără în timpul unei petreceri. Iubitul femeii se afla într-o cameră alăturată şi nu a auzit-o ţipând din cauza muzicii

Acuzaţii grave pentru un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean din Cluj, după o petrecere de pomină care avut loc la o cabană, weekendul trecut. Se pare că bărbatul, pe fondul consumului de alcool, ar fi obligat o femeie să întreţină relaţii sexuale cu el.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 15.11.2022, 11:53

Vezi și

Totul s-a întâmplat vineri noaptea la o petrecere organizată la o cabană din judeţ. Cu toţii consumaseră foarte mult alcool, iar tânăra respectivă a mers să se odihnească într-o altă încăpere. la un moment dat agentul de la Poliţia Rutieră a intrat peste ea şi ar fi violat-o.

Violată după o petrecere

Aceasta a fost salvată de iubitul ei care participa la aceeaşi petrecere, dar care la început nu a reuşit să o audă din cauza muzicii. Victima a depus plângere, iar a doua zi, sâmbătă, poliţistul a fost dus la audieri. Abia ieri când au fost strânse suficiente probe a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, deşi în faţa judecătorilor poliţistul a cerut o măsură mai blândă. 

De-a lungul vremii, agentul de la Poliţia Rutieră a fost printre cei mai lăudaţi de şefii săi pe pagina de Facebook a Inspectoratului datorită simţului civic de care dădea dovadă, a ajutat, de exemplu, şoferiţele să îşi schimbe roata atunci când făceau pană sau ajutau femeile în vârstă să traverseze strada.  

Pe acelaşi subiect

Ce spun poliţiştii

La data de 12 noiembrie a.c., a fost înregistrat un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de viol, faptă prevăzută si pedepsită de Codul penal.

Fapta s-ar fi produs la data de 12 noiembrie a.c., plângerea înregistrată vizând o persoana care are calitate de polițist.

În baza probatoriului administrat până în prezent, pe numele acestuia a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările sunt în derulare pentru stabilirea exactă a tuturor împrejurărilor în care s-ar fi produs fapta. 

Cauza se află în urmărirea penală proprie a procurorului, context în care alte detalii nu pot fi puse la dispoziție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un poliţist din Cluj, acuzat că a violat o tânără în timpul unei petreceri. Iubitul femeii se afla într-o cameră alăturată şi nu a auzit-o ţipând din cauza muzicii