Antena Meniu Search
x

Un poliţist ghinionist de la Secţia 12 a rămas fără încărcător cu tot cu cele 15 gloanţe. Era în prima lui zi de muncă

Un poliţist din Capitală şi-a pierdut încărcătorul din dotare cu tot cu gloanţele pe care le avea în el. Şi-a dat seama că lipseşte abia când urma să iasă din tură. Autorităţile fac acum investigaţii pentru a afla ce s-a întâmpla şi pentru a recupera atât încărcătorul, cât şi muniţia. 

de Redactia Observator

la 08.11.2022, 20:33

Vezi și

Un poliţist ghinionist de la Secţia 12 a rămas fără încărcătorul de la armă. În acesta se aflau nu mai puţin de 15 gloanţe. Era prima zi de muncă a agentului. Omul legii nu a observat că încărcătorul lipseşte până în momentul în care a predat armamentul din dotare, urmând să facă schimbul de tură. Investigaţia este în curs de desfăşurare. Poliţistul nu folosise arma în timpul serviciului, iar principala ipoteză este că i-ar fi căzut atunci când a coborât din maşină. 

Comunicatul integral al Poliţiei

''Cu privire la informaţiile apărute în spațiul public, conform cărora un polițist ar fi pierdut încărcătorul armei din dotare, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

În cursul serii de 7 noiembrie a.c., în momentul predării armamentului și muniției din dotare, la ieșirea din schimb, un polițist, din cadrul Secției 12, a constat lipsa unui încărcător de rezervă, cu cele 15 gloanțe aferente.

În momentul de față se efectuează demersuri în vederea recuperării încărcătorului și muniției. De asemenea, au dispuse verificări, prin intermediul structurii de control intern.''

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un poliţist ghinionist de la Secţia 12 a rămas fără încărcător cu tot cu cele 15 gloanţe. Era în prima lui zi de muncă