Antena Meniu Search
x

Video Un preot a sfințit "curba morții" din Bacău, unde au loc frecvent accidente grave: "Izbăvește-i de moarte năprasnică"

Un preot din Bacău a ținut o slujbă în „curba morții”, un loc în care s-au produs numeroase accidente grave. Ultimul incident rutier din zonă s-a soldat cu moartea unei femei de 60 de ani, după ce o șoferiță a intrat pe contrasens și a izbit mașina care circula regulamentar.

de Redactia Observator

la 03.02.2022, 12:29

Vezi și

Preotul din satul Brătila de Jos a sfințit o porțiune de drum, aflată la ieșirea din Onești spre Bacău, cunoscută drept  „curba morții” din cauza numeroaselor accidente grave care au loc aici. 

"Astăzi, 2 februarie, la ÎNTÂMPINAREA DOMNULUI, după săvârșirea Sfintei Liturghii, am mers să sfințim locul numit " CURBA MORȚII" și am săvârșit rugăciuni întru călătorie binecuvântată a celor ce trec pe acolo și să fie izbăviți de accidente și de moarte năpraznică toți cei ce conduc autovehiculele și cei care merg în ele. Dumnezeu să vă păzească pe toți, să vă apere, să ajungeți sănătoși la destinație și să fiți izbăviți de orice accident", a anunțat pe Facebook Parohia Brătila de Jos.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un preot a sfințit "curba morții" din Bacău, unde au loc frecvent accidente grave: "Izbăvește-i de moarte năprasnică"