Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un preot indian și discipolii săi au fost arestați după ce au abuzat și au ucis o femeie, apoi i-au abandonat trupul neînsuflețit

Un preot hindus și doi dintre adepții săi au fost arestați după ce ar fi agresat și ucis o femeie în vârstă de 50 de ani, în nordul statului indian Uttar Pradesh, potrivit autorităților locale.

de Iulia Iancu

la 08.01.2021 , 13:37

Preotul se ascunsese într-o colibă, în apropierea satului său Preotul se ascunsese într-o colibă, în apropierea satului său - Profimedia Images
  • Trupul femeii a fost abandonat lângă locuința sa, dintr-un sat vecin
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Agresiunile ar fi avut loc duminica trecută chiar într-un temple Budaun, potrivit magistratului de district Kumar Prashant, scrie CNN.

"Victima se dusese la un templu din satul vecin și acolo a avut loc agresiunea", a declarat Prashant, oficialul adăugând că cei trei bărbați sunt acuzați și că au abandonat cadavrul femeii lângă locuința acesteia.

„Familia frecventa des acel templu, așa că acuzatul știa unde locuiește victima”.

Articolul continuă după reclamă

După săvârșirea crimei, preotul s-a ascuns într-o colibă din apropierea saului său, însă sătenii au dezvăluit oamenilor legii locul în care acesta se adăpostea. Acuzatul a susținut că victima a căzut într-o fântână, iar el a ajutat-o și au transportat-o acasă cât încă mai era în viață. Pe de altă parte, familia a declarat că femeia era deja moartă când i-au găsit trupul în afara casei.

"Potrivit raportului post-mortem, femeia a murit din cauza unei hemoragii interne excesive, iar o coasta i-a fost fracturată", potrivit autorităților.

Poliția Budaun a lansat, de asemenea, o anchetă internă la secția de poliție Ughaiti, unde se află satul victimei, după ce ofițerii locali nu au reușit să înregistreze imediat plângerea familiei. Șeful secției de poliție a fost suspendat.

Potrivit Biroului Național de Evidență a Criminalității din India, peste 32.000 de cazuri de viol au fost raportate în 2019, - un viol având loc la fiecare 17 minute. Dar experții spun că numărul real este probabil mult mai mare, din cauza jenei și a barierelor sociale care le împiedică pe victime să depună plângere la poliție.

Acest incident survine la doar trei luni după ce o tânără în vârstă de 19 ani a murit după ce ar fi fost abuzată și sugrumată de mai mulți bărbați dintr-o castă superioară din districtul Hathras. Corpul ei ar fi fost incinerat fără consimțământul familiei.

Iulia Iancu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Un preot indian și discipolii săi au fost arestați după ce au abuzat și au ucis o femeie, apoi i-au abandonat trupul neînsuflețit