Antena Meniu Search
x

Video Un primar din Argeş a lovit o femeie în timpul unei şedinţe. Tot el a chemat poliţia, apoi a plecat: "De ce plecaţi domnu' primar?"

Poliţiştii din Argeş au deschis o anchetă, după ce primarul comunei Căteasa ar fi lovit o femeie în timpul unei ședințe. Tot primarul este, însă, cel care a chemat Poliţia pentru ca aceasta să restabilească ordinea în şedinţa Consiliului Local, potrivit News.ro

de Redactia Observator

la 31.01.2023, 21:02

Vezi și

”La data de 31 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Leordeni au fost solicitaţi, în mod direct, de către un bărbat de 67 de ani, din Căteasca, să intervină, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă şi pentru preîntâmpinarea unor conflicte, ca urmare a unor discuţii în contradictoriu, ce au avut loc în cadrul unei şedinţe de Consiliu Local. După suspendarea şedinţei, în cadrul discuţiilor desfăşurate ulterior, un bărbat, de 67 de ani, ar fi lovit peste mână o femeie, de 61 de ani”, anunţă, marţi după-amiază, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

Poliţia a deschis dosar penal din oficiu

Oficialii Poliţiei precizează că au deschis, din oficiu, un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut şi luarea măsurilor legale. Scandalul a avut loc în şedinţa de marţi a Consiliului Local Căteasca, unde mai mulţi localnici au mers să discute aspecte care îi interesează pentru comună, nu doar proiectul de buget pentru acest an.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La finalul şedinţei, edilul a plecat, iar o femeie, care nu este nici consilier, nici nu lucrează în Primărie, l-a întrebat, în timp ce îl filma: ”De ce plecaţi domnu primar?” În filmarea publicată de anchetaonline.ro se vede cum edilul loveşte femeia peste mână şi peste telefon, întrebând-o, nervos: ”Cu acordul cui mă filmezi?”.

Surse judiciare au declarat că cel care chemase poliţia a fost chiar primarul, deranjat de vociferările cetăţenilor care au mers să asiste la şedinţa Consiliului Local şi care erau nemulţumiţi, propunerile nefiind luate în discuţie în cadrul şedinţei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un primar din Argeş a lovit o femeie în timpul unei şedinţe. Tot el a chemat poliţia, apoi a plecat: "De ce plecaţi domnu' primar?"