Antena Meniu Search
x

Video Un primar din Braşov a fost omorât în bătaie de un consilier local. Scandalul a pornit în timpul unei petreceri

Un conflict între aleşii unei comune din judeţul Braşov s-a încheiat cu o crimă. Primarul din Jibert a fost omorât în bătaie de un consilier local. Băuţi bine, cei doi au început să se certe, şi se pare că motivul disputei ar fi fost numărul de ferme pe care fiecare le deţine în zonă. Aşa s-a ajuns la bătaia la care ar fi fost martor chiar şi viceprimarul comunei.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 01.04.2022, 23:41

Un primar din Braşov a fost omorât în bătaie de un consilier local.
Un primar din Braşov a fost omorât în bătaie de un consilier local.

Totul s-ar fi întâmplat în seara zilei de 24 martie, după o petrecere ocazionată de învestirea în funcţie a unui nou consilier local din comună. Potrivit anchetatorilor, în jurul orei 23:00 ar fi izbucnit un conflict între cei doi. Consilierul l-a lovit pe edil cu pumnul în zona feţei. Acesta din urmă a căzut la pământ apoi au urmat alte două lovituri foarte puternice cu picioarele în zona abdominală.

Primarul a suferit o perforaţie în zona intestinului gros, care nu a fost depistată la timp şi a condus la moartea lui. Ancheta a fost preluată  de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, iar consilierul local a fost reţinut şi este cercetat penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un primar din Braşov a fost omorât în bătaie de un consilier local. Scandalul a pornit în timpul unei petreceri