Antena Meniu Search
x

Video Un profesor pedofil, căutat de 6 ani de poliţiştii din Brazilia a fost prins în Vaslui. Bărbatul, acuzat că a abuzat o elevă de 13 ani

Un profesor din Brazilia, acuzat că a agresat sexual în mod repetat o elevă de 13 ani în ţara natală, a fost prins în judeţul Vaslui. Bărbatul de 35 de ani fugise din ţara sa pentru a nu fi anchetat penal. După 6 ani de căutări, individul a fost găsit în cele din urmă la Huşi. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 13.07.2022, 13:42

Vezi și

Bărrbatul a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, până când se va face acel dosar de extrădare şi se va stabili ulterior dacă va fi predat sau nu autorităţilor din Brazilia care îl caută pe acesta de şase ani.

Ascuns timp de 6 ani în Huşi

Bărbatul care acum are 35 de ani este acuzat de către autorităţile braziliene că în perioada în care era profesor de matematică la o şcoală de acolo, ar fi abuzat timp de 8 luni de zile o elevă de doar 13 ani. Ar fi agresat-o sexual de mai multe ori în acest timp, ba chiar ar fi avut şi închiriat un apartament special pentru acest lucru.

Părinţii fetei au observat că ceva este în neregulă şi au sesizat atunci autorităţile care au şi deschis un dosar penal pe numele acestuia. Însă până la finalizarea verificărilor şi pnă la condamnare, bărbatul a reuşit să fugă şi să se ascundă în tot acest timp în Huşi, unde a fost prins de către autorităţi pe data de 9 iulie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un profesor pedofil, căutat de 6 ani de poliţiştii din Brazilia a fost prins în Vaslui. Bărbatul, acuzat că a abuzat o elevă de 13 ani