Antena Meniu Search
x
LIVE

Un proprietar de restaurant din Cluj, disperat că nu găseşte oameni dornici să muncească: „Nu e nevoie de experiență, ci de voință”

Un proprietar de restaurant din Cluj se află într-o situaţie de-a dreptul disperată, după ce şi-a deschis un pub într-o locaţie nouă din oraş.

De Redactia Observator la 17.05.2022, 10:48
Un proprietar de restaurant din Cluj, disperat că nu găseşte oameni dornici să muncească: „Nu e nevoie de experiență, ci de voință” - Facebook

Omul nu găseşte oameni dornici să muncească. În plus, patronul nu solicită nici măcar experienţă, ci doar voinţă din partea doritorilor.

Nu vrea nimeni să muncească

Situaţia antreprenorului a fost relatată pe Facebook de actorul clujean Bob Rădulescu. „Când vrei sa faci bine și nu ai cu cine...Prietenul meu drag Liviu Balint, omul care face niște paste atât de bune încât vin italienii la Cluj să le încerce, iar eu confirm că așa ceva nu am mancat niciodată, așadar Liviu s-a mutat cu restaurantul într-o locație nou nouță din oraș, unde totul e superb de...gol.

Bucătăria proaspăt despachetată și neatinsă, terasa superbă, restaurantul cochet și...gol. Pentru că nu găsește oameni care vor sa lucreze. Nu e nevoie de experiență, ci de voință.

Pe acelaşi subiect

Pentru bucătărie, pentru restaurant, bucătar, ajutor de bucătar, chelner, ospătar sau ajutor. Așadar, dacă știți pe cineva care vrea să fie parte din echipa lui Liviu, dați-i un semn de viață că o să vă placă mult de tot omul ăsta și povestea lui de viață”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un proprietar de restaurant din Cluj, disperat că nu găseşte oameni dornici să muncească: „Nu e nevoie de experiență, ci de voință”