Antena Meniu Search
x

Video Un protopop din Zalău, găsit mort în casa parohială chiar de tatăl său, tot preot. Doi copii au rămas fără tată

Protopopul Zalăului, Cătălin Lucaci, a fost găsit fără suflare, seara trecută, în garajul casei parohiale. Acesta avea doar 43 de ani.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 01.06.2021, 13:10

Vezi și

Sunt foarte multe necunoscute şi foarte multe lucruri pe care vor să le afle şi anchetatorii pentru că preotul protopop nu a lăsat un bilet care să justifice gestul înainte de a comite păcatul suprem. 

Totul s-a întâmplat ieri după-masă în casa parohială din localitatea Ciumărna de lângă Zalău, acolo unde preotul în vârstă de 43 de ani slujea. 

Descoperire şocantă

Descoperirea a fost făcută chiar de tatăl bărbatului, tot preot, care în momentul în care a intrat în garajul casei parohiale şi-a găsit fiul fără suflare. A sunat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat atât poliţiştii, dar şi medicii de pe ambulanţă, care nu au mai putut face nimic, pentru că moartea survenise deja de câteva ore. 

Bărbatul era tatăl a doi copii minori şi nimeni nu justifică gestul pentru că, spun apropiaţii, nu aveau probleme, să-l frământe atât de tare. În urmă cu un an, omul fusese diagnosticat cu diabet. Acesta a fost numit protopop al Zalăului în urmă cu cinci ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Un protopop din Zalău, găsit mort în casa parohială chiar de tatăl său, tot preot. Doi copii au rămas fără tată