Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un protopop din Zalău, găsit mort în casa parohială chiar de tatăl său, tot preot. Doi copii au rămas fără tată

Protopopul Zalăului, Cătălin Lucaci, a fost găsit fără suflare, seara trecută, în garajul casei parohiale. Acesta avea doar 43 de ani.

de Alex Prunean

la 01.06.2021 , 13:10

Sunt foarte multe necunoscute şi foarte multe lucruri pe care vor să le afle şi anchetatorii pentru că preotul protopop nu a lăsat un bilet care să justifice gestul înainte de a comite păcatul suprem. 

Totul s-a întâmplat ieri după-masă în casa parohială din localitatea Ciumărna de lângă Zalău, acolo unde preotul în vârstă de 43 de ani slujea. 

Descoperire şocantă

Vezi și

Descoperirea a fost făcută chiar de tatăl bărbatului, tot preot, care în momentul în care a intrat în garajul casei parohiale şi-a găsit fiul fără suflare. A sunat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat atât poliţiştii, dar şi medicii de pe ambulanţă, care nu au mai putut face nimic, pentru că moartea survenise deja de câteva ore. 

Bărbatul era tatăl a doi copii minori şi nimeni nu justifică gestul pentru că, spun apropiaţii, nu aveau probleme, să-l frământe atât de tare. În urmă cu un an, omul fusese diagnosticat cu diabet. Acesta a fost numit protopop al Zalăului în urmă cu cinci ani.

Alex Prunean Like

Meseria aceasta de fapt e o vocație. Sau un microb. De fapt, ambele. Îmi aduc aminte că atunci când am intrat în “familia Antenei” eram cel mai tânăr corespondent.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Evenimente » Un protopop din Zalău, găsit mort în casa parohială chiar de tatăl său, tot preot. Doi copii au rămas fără tată