Antena Meniu Search
x

Un pui de delfin a fost găsit mort pe plaja din Mamaia. Martorii spun că mamiferul avea două răni pe corp

Un pui de delfin a fost găsit mort, pe plaja din Mamaia. Reprezentanţii ONG-ului Mare Nostrum au precizat că de la începutul anului, aproximativ 35 de delfini au fost găsiţi morţi pe litoral, de cele mai multe ori, după ce s-au prins în plasele de pescuit, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 07.06.2023, 15:35

Un pui de delfin a fost găsit mort pe plaja din Mamaia. Martorii spun că mamiferul avea două răni pe corp
Un pui de delfin a fost găsit mort pe plaja din Mamaia. Martorii spun că mamiferul avea două răni pe corp - dobrogea.tv

Costin Timofte, asistent coordonator în cadrul ONG Mare Nostrum, a declarat miercuri că reprezentanţii ONG-ului au fost anunţaţi marţi, că a fost găsit un delfin mort pe plaja din Mamaia. O echipă din cadrul Mare Nostrum a mers miercuri dimineaţa să ridice delfinul, dar nu a mai fost găsit.

Martorii care au văzut delfinul pe plajă au afirmat că avea două răni pe abdomen

Costin Timofte a mai afirmat că de la începutul anului au fost găsiţi aproximativ 35 de delfini morţi pe litoralul românesc, mai puţini comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. El a menţionat că în cele mai multe dintre cazuri decesul acestora s-a produs după ce s-au prins în plasele de pescuit, trupurile delfinilor fiind aduse apoi de valuri la mal. 

Martorii care au văzut delfinul pe plajă au afirmat că avea două răni pe abdomen.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Un pui de delfin a fost găsit mort pe plaja din Mamaia. Martorii spun că mamiferul avea două răni pe corp