Antena Meniu Search
x

Un Renault a fost filmat când se răstoarnă în curbă, la Bascov, în Argeș. Șoferul plecase cu familia la plimbare (video)

Un Renault a fost filmat când se răstoarnă în curbă, la Bascov, în Argeș. Șoferul plecase cu familia la plimbare, soția și copilul lor de 5 ani au fost victimele vitezei.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 20.07.2020, 08:45

Accident
Mașină răsturnată ca-n filme, la Bascov - Captură video
  • Un copil de 5 ani, printre victimele accidentului.
  • Imaginile au fost filmate din spatele mașinii răsturnată.

Un accident spectaculos a avut loc duminică de dimineață pe pe DN7, la ieșirea din pasajul Bascov, spre Vâlcea, fiind surprins de camera de bord a unui autoturism care circula în spatele mașinii implicate în accident.

Un autoturism condus de un argeșean în vârstă de 40 de ani, din comuna Miroși, într-o curbă la dreapta, a derapat din cauza vitezei și a faptului că asfaltul era umed, a izbit un cap de pod și s-a răsturnat în afara carosabilului.

În mașină se aflau tatăl, mama, copilul lor de 5 ani și încă un adult.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din fericire, niciunul dintre cei 4 nu au fost rănit grav. Li s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului și au refuzat transportul la spital, scrie Argeș Știri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un Renault a fost filmat când se răstoarnă în curbă, la Bascov, în Argeș. Șoferul plecase cu familia la plimbare (video)