Antena Meniu Search
x

Video Un român a fost prins cu sarmale congelate în geantă, în aeroport. Voia să le ducă în Canada, la fiica lui: "Tatăl meu e român, dureros de român, aș spune"

Întâmplare hilară și ieșită din comun într-un aeroport. O tânără din Canada, cu un tată român și o mamă italiancă, a câștigat inimile utilizatorilor de pe rețelele de socializare, după ce a povestit cum tatăl ei a încercat să se urce în avion cu sarmale congelate, ascunse în geanta de mână.

de Redactia Observator

la 22.12.2023, 17:05

Un român a fost prins cu sarmale congelate în geantă, în aeroport. Voia să le ducă în Canada, la fiica sa
Un român a fost prins cu sarmale congelate în geantă, în aeroport. Voia să le ducă în Canada, la fiica sa - TikTok

Tânăra, cunoscută pentru popularitatea pe care o are pe rețelele de socializare, a dezvăluit cea mai amuzantă întâmplare pe care a trăit-o alături de tatăl ei emigrant.

„Oamenii cu părinți emigranți, care este cel mai nebunesc, cel mai neobișnuit lucru pe care l-au făcut vreodată și care are sens doar pentru că sunt emigranți? Eu voi povesti prima. Tatăl meu este român, dureros de român, aș putea spune. Și acesta este primul an în care familia mea chiar vine să mă viziteze în Toronto", a început să spună în clipul de pe TikTok tânăra.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Avem o tradiție de Crăciun, în loc să mâncăm curcan în ziua de Crăciun, mama face lasagna pentru că este italiancă. Iar tatăl meu face sarmale, care sunt un fel de mâncare foarte românească, est-europeană", continuă ea.

Bărbatul voia să ducă sarmalele în Toronto

"Tatăl meu este foarte pretențios cu sarmalele. Bine? Trebuie să fie făcute cu un anumit tip de varză. Altfel nu au același gust. Așa că, știind acest lucru, a decis că cea mai bună soluție era să facă sarmalele în varză la el acasă, în Calgary, Italia, să le congeleze, să le treacă de securitatea aeroportului, congelate în geanta de voiaj și să le aducă la mine acasă, în Toronto, doar ca să putem mânca sarmale”, spune fata.

„Acesta este un mesaj de la fratele meu la aeroport, în timp ce trecea de securitate. Și... vedeți... vedeți asta de acolo? Acolo sus? Da, sunt sarmalele cu varză.”, a adăugat ea, arătând în clip o poză de la fratele ei din aeroport, în timp ce o caserolă cu sarmale trecea de controlul de securitate.

Clipul video a stârnit un val de reacții pozitive, adunând peste 12.000 de aprecieri și sute de comentarii, mai ales din partea românilor care au apreciat gestul amuzant și emoționant al tatălui de a menține tradiția culinară în pofida distanței.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un român a fost prins cu sarmale congelate în geantă, în aeroport. Voia să le ducă în Canada, la fiica lui: "Tatăl meu e român, dureros de român, aș spune"