Antena Meniu Search
x

Video Un român, liderul unei grupări care frauda competiţii sportive. Folosea antene satelit şi coduri de decriptare ce-i ofereau un avans de 120 de secunde faţă de transmisia LIVE

Apar detalii noi în ancheta pariurilor fraudate la Cupa Mondială din Qatar! Liderul grupării, un român, a fost deja arestat în Spania, alături de alte peste 20 de persoane. Acuzaţiile: trucare de meciuri şi fraudarea caselor de pariuri.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 20.12.2023, 19:50

Vezi și

Foloseau un sistem tehnologic avansat, spun anchetatorii. Antene satelit gigantice montate chiar în casa liderului grupării care era un român. Acesta folosea coduri de decriptare, coduri pe care le primea pe un canal de Telegram iranian. Astfel, reuşea să ajungă la sursa live care transmite diversele competiţii sportive înainte ca transmisia să ajungă pe canalele de televiziune care transmiteau oficial competiţiile. Astfel, spun anchetatorii, avea un avans de până la 120 de secunde, timp în care se putea paria online pe ceea ce urma să se vadă la televizor.

Anchetatorii mai spun că gruparea avea un om în interiorul casei de pariuri care valida tot ce se paria în timp real. Ancheta a început cu mult timp în urmă, în 2020, în Spania. Atunci a fost descoperită această grupare şi au fost arestaţi şi români şi bulgari. Ancheta a pornit din suspiciunea că ar fi fost trucate meciuri de tenis. Ancheta continuă pentru că a fost trimisă o alertă în aproape 200 de ţări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un român, liderul unei grupări care frauda competiţii sportive. Folosea antene satelit şi coduri de decriptare ce-i ofereau un avans de 120 de secunde faţă de transmisia LIVE