Antena Meniu Search
x

Un român și-a tăiat venele în avion, pe aeroportul Otopeni. Bărbatul a ascuns o lamă în gură pe tot parcursul zborului Bruxelles - București

Clipe de groază pe Aeroportul Otopeni noaptea trecută. Un bărbat și-a tăiat venele în avion, după ce a sosit cu o cursă TAROM de la Bruxelles. Românul și-a ascuns lama în gură pe tot parcursul zborului.  

de Redactia Observator

la 18.01.2024, 12:57

Vezi și

Potrivit surselor Observator, bărbatul a devenit agitat și recalcitrant în timpul zborului. Înainte de aterizare, a fost solicitată poliția de frontieră pentru debarcarea pasagerilor. Când agenții au urcat în avion, bărbatul se tăiase deja pe mâini. 

O ambulanță a fost chemată pe pista de pe aeroportul Otopeni, iar pasagerii au fost în cele din urmă debarcați în siguranță, pe ușa din spate a aeronavei.

Românul a fost transportat noaptea trecută la Spitalul de Urgență Floreasca, urmând să fie transferat la Psihiatrie. Din informațiile Observator, acesta ar mai fi avut în trecut o tentativă de suicid și a mai fost internat pe secția de psihiatrie, de mai multe ori, încă din 2010.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un român și-a tăiat venele în avion, pe aeroportul Otopeni. Bărbatul a ascuns o lamă în gură pe tot parcursul zborului Bruxelles - București