Antena Meniu Search
x

SCENĂ IREALĂ în parcarea ANAF din Timişoara! Un sicriu a creat PANICĂ printre angajaţi, în această dimineaţă (IMAGINI TERIBILE)

Dimineață de luni morbidă pentru mai mulți corporatiști din Timișoara, dar și pentru angajații ANAF, care s-au speriat când au văzut un sicriu în parcarea de su

Dimineață de luni morbidă pentru mai mulți corporatiști din Timișoara, dar și pentru angajații ANAF, care s-au speriat când au văzut un sicriu în parcarea de sub geamurile lor.

Totul, din cauza unei expoziții mutate în parcarea de la Finanțe. 

Potrivit tion.ro, mai multe opere de artă inedite vor putea fi admirate, timp de o lună, în parcarea din fața Direcției Generale a Finanțelor Publice a Județului Timiș. 

Marius Leonte, Cătălin Bătrânu, Eugeniu Țibuleac, Ilien Duță, Baraka sunt cei cinci artiști care i-au speriat pe timișoreni cu sculpturile lor inedite. Unele dintre ele, printre care și un sicriu cu un „mort” în el, dar și mai multe cranii vor sta până în 1 noiembrie în parcarea respectivă.

Proiectul artistic a fost gândit ca un exercițiu invaziv al artei contemporane în spațiul public.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » SCENĂ IREALĂ în parcarea ANAF din Timişoara! Un sicriu a creat PANICĂ printre angajaţi, în această dimineaţă (IMAGINI TERIBILE)